Lapsiperheen matkassa

Olen kahden pienen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja parantumaton projekti-ihminen, jolla on monta rautaa tulessa. Minulla oli jo lapsena vahva palo matkailualalle, ja kotiseutu Savonlinna on tarjonnut siihen jo vuosia oivan mahdollisuuden. Perheemme asuu omakotitalossa lapsiperheiden suosimalla alueella Punkaharjun Tuunaansaaressa. Eläimet ovat sydäntäni lähellä, ja perheen kaksi suomenlapinkoiraa pitävätkin päivät puuhakkaina. Koko perheen lempipuuhaa on luonnossa liikkuminen eri tavoin, kaikkina vuodenaikoina. Omalla ajallani käyn kuntosalilla, kauneushoitolassa tai konsertissa, luen ja kirjoitan sekä haaveilen taas seuraavasta lomamatkasta tai projektista. Kirjoitan pilke silmäkulmassa elämästä ja haaveilusta Savonlinnan seudulla, ja annan lapsiperheille vinkkejä viihtymiseen ja tekemiseen.

Vinkkini lapsiperheille

Metsämuseo Lusto Punkaharjulla on kiinnostava kohde kaiken ikäisille ja avoinna ympäri vuoden. Samalla reissulla kannattaa vähintäänkin ajaa läpi upean Punkaharjun harjualueen. Kesäaikaan lapsiperheet viettävät mukavan puuhapäivän Kesämaassa, muuna aikana lapset pääsevät purkamaan energiaa Pikkuässässä Savonlinnan Prisman yläkerrassa. Savonlinnan satamassa sijaitsevan lippakioskin turkinpippuripehmis on kesän must ja treffit ystävien kanssa kannatta sopia ravintola Waahdon terassille.

Motto

Rakasta ja ruoki, mitä elämä tuoki.

Kevät keikkuen tulevi

Julkaistu

Tämä kevät on tullut vähän keikkuen monessa mielessä. Säät ovat vaihdelleet rajusti, ja erilaisia flunssapöpöjä on ollut liikkeellä riesaksi asti. Olemme kuitenkin saaneet…

Näytä lisää

Mikä ihana kevättalvi!

Julkaistu

Kevättalvi on ainakin oinaalle vuoden parasta aikaa. Mikä mieletön energia ja luomisenvimma! Eilen saivat talvivaatteet ja -kengät kyytiä varastoon, ja lasten garderoobi on…

Näytä lisää

Lapsiperheen talvisia touhuja

Julkaistu

Valoisaa tätä vuotta ja tervetuloa seuraamaan lapsiperheen talvisia touhuja! Olen aina rakastanut kaikkia neljää vuodenaikaa Suomessa, sillä niissä jokaisessa on omat parhaat puolensa….

Näytä lisää

Kiireetön joulun odotus lasten kanssa

Julkaistu

Ihanaa aikaa tämä joulun odotus. Vietämme tulevan joulun pitkästä aikaa perheen kesken ilman työtä ja kiirettä. Olemme valmistautuneet jouluun omalla tavallamme, vauva-arjen maustamana….

Näytä lisää