Tietoja palvelusta

Lämpimästi tervetuloa Parasta Savonlinnassa -palvelun pariin. Palvelussa esitellään savonlinnan seutua ja seudun yritysten hyviä palveluja. Toivon, että saat näistä jutuista hyviä vinkkejä omaan Savonlinnan matkaasi.

Voit osallistua palvelun sisällöntuotantoon käyttämällä hästägiä #parastasavonlinnassa Instagramissa ja Twitterissä. Tällöin sinun Parasta Savonlinnassa -kuvasi ilmestyy palvelun etusivulle.

Tämä palvelu on syntynyt rakkaudesta omaa kotiseutua, Savonlinnaa kohtaan. Palvelussa esitellään Savonlinnan parhaita paloja, sellaisia paikkoja, palveluita ja kokemuksia, jotka ovat tehneet minuun erityisen vaikutuksen.

Asustelen ja työskentelen Pihlajaveden saaristossa ja nautin ihan jokaisesta päivästä, joka avautuu kotitoimistoni ikkunasta erivärisenä ja eritunnelmaisena.

Nautin suunnattomasti saariston rauhasta, täydellisestä hiljaisuudesta ja kanssakäymisestä Saimaan järviluonnon kanssa. Mutta nautin myös monista muista upeista asioista, joita viehättävä kotikaupunkini tarjoaa. Tunnelmallisesta Linnankadusta, mahtavasta palvelusta, monipuolisista tapahtumista, ihmisistä ja suussasulavista herkuista.

Palvelun tarkoitus ei ole missään nimessä laittaa yrityksiä paremmusjärjestykseen vaan Parasta Savonlinnassa voi olla herkullinen suklaakakku, erityisen lämmin palvelu tai sykähdyttävä yksittäinen kokemus. Usein wau-fiilikset tulevat juuri niistä pienistä asioista. Ja näitä kokemuksia haluan jakaa kanssanne.

Kaikki Parasta Savonlinnassa -palvelussa mukana olevat yritykset maksavat osallistumisesta vuosimaksun. Tästä huolimatta jokainen kirjoitus on omakohtainen kokemus, enkä suostu kirjoittamaan asioista, jotka eivät pysty tuottamaan hyviä asiakaskokemuksia. Jos olet sitä mieltä että oma tuotteesi tai palvelusi kuuluu tähään joukkoon, ota yhteyttä.

Lapsiperheen matkassa

Blogiin on avattu joulukuussa uusi alakategoria Lapsiperheen matkassa. Tämän osion sisällöistä vastaa punkaharjulainen perheenäiti Sini Laukkanen, joka kertoo valloittavalla tavalla lapsiperheen elämästä Savonlinnan seudulla.

Makuja Saimaalta

Olen harrastanut ruokabloggausta jo useamman vuoden ajan. Ensin kirjoitin omaa Saaristolaispestoa ja muita herkkuja Saimaalta -blogia ja nyt jo kolmatta vuotta Itä- ja Länsi-Savon nettipalvelussa. Parasta Savonlinnassa -palvelun avaamisen myötä minulle niin rakkaita ruokajuttuja ja parhaita saimaalaisia reseptejä löytyy myös täältä. Toivottavasti saatte hyviä vinkkejä omaan keittiöönne näistä saimaalaisista lähiruokaresepteistä.

Palvelun kommenttikenttä on auki, mikä tarkoitaa sitä että lukijoiden kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita. Kommentoi, kerro omia kokemuksia ja vinkkaa lukijoille mitä Savonlinnassa kannattaa kokea.

Terveisin Pia Behm, Parasta Savonlinnassa -palvelun ylläpitäjä.

Palvelun vastuullinen tuottaja on Markkinointitoimisto Parasta Saimaalla (eRusWay Oy)

 

10 kommenttia artikkeliin “Tietoja palvelusta”

 • Vaikka yleensä käännynkin fine diningin puoleen ja arvostan nimenomaan slow foodia, niin Savonlinnan pikaruokahelmi ”Uskudar kebab” ansaitsee täälläkin maininnan. Ette ehkä ymmärrä, että teillä on siellä Savonlinnassa Suomen paras kebab, niin tuotteena kuin palveluna. Valitettavasti monessa muussa kaupungissa ei tälle tasolle ylletä ja välillä on tullut lähdettyä varta vasten syömään Uskudariin useamman sadan kilometrin päästäkin. Samalla toki sitten tullut kierreltyä muuallakin.. Ehdoton valttikortti kaupungille. Tullut aikoinaan tutuksi OTB:n myötä, vanhat konkarit opettivat 😉

 • Kiitos kommentista, olen samaa mieltä että Uskudarin kebab on tosi hyvää. Ja ihan mahtavaa kuulla että se saa jopa tulemaan Savonlinnaan matkojen päästä 🙂

 • 30.3.2015 klo 07:37 Heli Leskinen

  Hei Pia! Kiitokset ja onnittelut mukavasta blogistasi. Kuvat ovat upeita – otatko ne itse? Olen suvisavolainen eli mökki löytyy Savonlinnan upeasta saaristosta, josta sukuni juuret ovat peräisin. Savonlinna on ottanut huimia askelia ravintoloiden ja palvelujen suhteen viime vuosina. Jumpattavaa löytyy mielestäni aukioloajoista – varsinkin elokuussa,jolloin on paljon turisteja,mutta kaupunki menee jonkinlaiseen talvimoodiin. Esimerkiksi aukiolevaa kahvilaa on vaikeaa löytää viikonloppuisin. Hyvää espressoa joutuu edelleen metsästämään. Itse suosin paljon Café Alegriaa kansakoulun tiloissa. Heillä on hyvä kahvi ja maukkaat pullat. Lisäksi kahvila on auki muulloinkin kuin virka-aikana.

  Hei Heli ja kiitos! Suurin osa kuvista on minun ottamia ja jatkossa kaikki, mutta tässä alkuvaiheessa olen joutunut muutaman postauksen osalta lainaamaan kesäkuvia yrityksiltä. Minulla on toimisto Cafe Alegrian kanssa samassa talossa ja tykkään itsekin käydä siellä kahvilla.

 • 7.4.2015 klo 22:04 Jarmo Honkanen

  Hyvässä esittelyssä mielestäni yksi aukko. Kun Savonlinna on kasvanut Punkaharjulla ja Kerimäellä, niin ei sovi unohtaa maailman suurinta puukirkkoa. Koloveden ohella mielestäni on hyvä mainita myös Puruvesi yksi maamme kirkkaimmista, puhtaimmista ja kauneimmista järvistä.

  Kiitos kommenteista. Puruvedestä ja Kerimäestäkin tulossa juttua vähän myöhemmin 🙂

 • 8.6.2015 klo 06:08 Juha-Pekka Hämäläinen

  Kohteista kesällä puhuttaessa on yksi etappi myös Joensuuhun menevän reitin varrella oleva Savonrannan vieras satama palveluineen.Satama tarjoaa palvelut sekä veneilyyn kuin myös sen miehistön tarpeisiin.
  Ravintolan palvelut ovat edulliset ja monipuoliset.
  Paikka sijaitsee Savonrannan taajaman keskellä, joten kaikki peruspalvelut ovat aivan vieressä.Kauppa, apteekki, rautakauppa, kukkakauppa jne…..

 • Sivustoon saa jutun maksamalla? Tässä sivustossa olevat jutut on tehty ikään kuin ne olisivat artikkeleita. Mutta tarkemmin tutkien löytyy kohta, jossa kerrotaan yrityksen/palvelun esiinsaamisen maksavan 500 euroa per vuosi. Kyseessä on siis ihan tavallinen mainossivusto, josta on pyritty häivyttämään tämä tosiasia?

  Hei J-P ja kiitos viestistäsi. Kiva juttu, että olet päätynyt lukemaan Parasta Savonlinnassa –palvelua. Palvelu on tosiaankin yrityksille maksullinen niin kuin mikä tahansa markkinointipalvelu. Ei minulla olisi valitettavasti varaa tällaista palvelua ylläpitää ja markkinoida ihan hyvää hyvyyttäni. Mukana on hieman yli 20 seudun yritystä, joiden palveluista ja tuotteista kirjoittelen juttuja. Palvelussa on vieraillut ensimmäisten kuukausien aikana yli 50 000 ihmistä eli jutut näyttävät kiinnostavan ihmisiä varsin mukavasti. Kerron mielelläni lisää palvelusta jos haluat keskustella asiasta.

  Kiitos vastauksesta. Nyt sivustoa lukiessani tuo maksullisuus tulee jo esittelytekstissä esille. Tuo aiempi kommenttini menee siis huonon lukutaitoni piikkiin 🙂 .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *